2017. szeptember 15., péntek

Fél évvel a beültetés után




A mostani bejegyzésem a szakállbeültetésemet követő 6. hónap körüli időszakról szól.
  
A korábbiakkal ellentétben ebben az időszakban az izgalmak alább hagynak, egyebek mellett az arcszőrzet folyamatos monitorozása már elmarad. A műtéti beavatkozást követő fél évvel már nincs fájdalom, a beavatkozás okozta – korábban átmenetileg, de esetlegesen visszatérően jelentkező – esztétikai nyomok és az ezzel járó kellemetlenségek már mind-mind múltidő.

Fél évvel a szakállbeültetésem után




Az ember megszokja, hogy arca a külsőt illetően pozitívan megváltozott, bátran megy a napra, használ napvédőt e területen is, azaz úgy éli mindennapjait, mintha szakálla mindig is természetes alkotórésze lett volna. Erre az időszakra a szakáll már megfelelően sűrű és csak régi fotók emlékeztetnek arra, hogy korábban e téren nem állt ilyen jól a páciens.

A dolog vicces része, ha valaki olyan régi ismerősével találkozik, aki csak a beavatkozást megelőzően látta, őszinte rácsodálkozással egyből megszületik a kérdés:, „Te szakállas vagy?”. Határozott, büszke "igen" a válasz, amelyet követően csak magamban teszem hozzá: lettem volna korábban magamtól is, ha tudtam volna… :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése